Criteo

Criteo chose to work with Sagal and Cubed Space to create their new London office in the heart of the West-End. Clean, refined lines of Tris Bench workstations in all white with matching acrylic blade screens give the space a sense of purity and freshness. Teo chairs with Orange mesh backs injected colour and dynamism to this fabulous office. Conduits within Archiviazione slide door units provided cable access to workstations in the open plan space. Idea and Tris Meeting tables and Teo cantilever chairs were used in meeting and boardrooms. Skuba bar tables complete the look in the breakout hotdesk area.

More Projects:
Inzenka
Sagal Group SQ_Sagal_Inzenka_02-1200x1200 Criteo

How do you brighten up your project rooms? You add multi-coloured personal lockers, that's how!

DMJ Recruitment
Sagal Group Sagal_DMJ_028_sq-1200x1200 Criteo

DMJ Recruitment, an existing customer of Sagal, recently moved to larger premises in Clerkenwell. As part of their relocation and Read more